Noizy, para dhe pas operacionit plastik

Intervista - - FACEBOOK VIP -

Të gjithë e duan Besin, jo vetëm për humorin në “Portokalli”, por edhe për

Kush është një fans i Noizyt, do t’i ketë refren të njohur vargjet “Unë s’bëj operacione, mua kështu Zoti thjeshtësinë dhe mbi të gjitha, për shpirtin e madh që ka. Jo rrallë e kemi parë më fali”, në këngën “Na jena OTR”. Diss- i në fjalë i adresohej klanit Baba Stars e veçanërisht Getoarit, për ndërhyrjet plastike në fytyrë. Por me sa duket, Geti nuk është i vetmi dhe vargjet në këngën e Noizyt duhen marrë me rezerva. Vetë reperi OTR nuk i ka shpëtuar morisë së personazheve që i janë nënshtruar kirurgjisë plastike. Siç edhe mund të shihet në fotot para dhe pas bisturisë, veshët janë tipari estetikisht më i pranueshëm pas ndërhyrjes në fytyrën e Noizyt. Tërësisht e kuptueshme që reperi ka dashur të përmirësojë pamjen (edhe pse origjinali nuk besojmë se do të ishte ndonjë pengesë në karrierën e tij). Nëse kjo bën që të ndihesh më mirë me veten, atëherë pse jo? Por, përpara se të drejtosh gishtin te të tjerët, së pari, duhet kthyer nga vetja.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.