Venera Lumani: S‘janë këngëtare, janë zbavitëse

Intervista - - MUZIKE -

(Vijon nga faqja 3) bëheshe kaq e njohur? Më mungon Shkupi dhe shoqëria atje. Më mungojnë kapriçot e çdo nate si adoleshente, por mendoj se edhe këtu ku jam, jam mirë e çdo gjë ia

-

vlen. - Si shkon karriera jote muzikore? Mendoj se çdo gjë është në vendin e duhur.

-

Po jap atë që dua të jap dhe po marr aq sa kam nevojë të marr.

- E mat karrierën me vlerën monetare?

Aspak! - Ke menaxher/e?

Kam bashkëpunëtor besnik. ( Qesh) - Plani yt më i afërt... - Do të nxjerr nxjerr këngën e radhës dhe jam fokusuar aty. Për një muaj dua që të jetë në treg.

- Ke bërë plane për pushime?

- -

- Pushimet besoj se pas verës, në shtator… Tani për tani, s‘ ka kohë për pushime, ndonëse mezi po i pres. - Ku i kalon zakonisht?

Më pëlqen të lëviz në Strugë, Shqipëri, Evropë…

- I preferon me shoqëri, apo familje?

- I dua me familje dhe me Lindin. Kaq.

- Sa e vështirë është të kënduarit live dhe jeta e natës?

Është e vështirë, por

- -

gjithashtu marr kënaqësi kur shoh publikun që po kënaqet dhe e shijon këndimin tim. Live është testi i vërtetë që një këngëtar mund t‘ ia bëjë vetes.

- Nëse do të të kërkonte bashkëpunim një këngëtar tallavaje, do pranoje?

Asnjëherë, sepse s’e bëj dot. Nuk di ta bëj!

- Venera, sa të vështirë e ke të bësh pazare për muzikën që bën?

Pazaret s’i bëj unë. Ka njeri tjetër që merret me

- -

këtë. Puna ime është vetëm të këndoj.

- Sa të mërzit fakti që këngëtaret sot po shesin me trup e jo me zë?

Kurrë s‘më ka mërzit ky fakt. Është dukuri kalimtare dhe ato që shesin trup, s‘janë këngëtare, janë zbavitëse.

- Një mesazh për ndjekësit e tu?

Dua t’u them faleminderit për të gjithë mbështetjen. Uroj të mos i zhgënjej kurrë. Ju dua!

- -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.