3. Përgjigjja e saktë është a-ja.

Intervista - - TEST -

për fat të keq, nuk ka më kthim prapa.

Mosha është faktori i rrezikut numër një. Sa më të moshuar të jeni, aq më shumë gjasë keni të sëmureni nga alzhaimeri. Shkaku nuk është njohur ende plotësisht. Lista e gjërave që nuk shkaktojnë këtë sëmundje përfshin gatimin dhe përdorimin e enëve prej alumini, vaksinat kundër gripit, ëmbëlsuesit artificialë dhe mbushjet prej metali të dhëmbëve.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.