2. Përgjigjja e saktë është b-ja.

Intervista - - TEST -

Nuk ka vitamina, ushqime, ose ilaçe që është provuar se e shërojnë alzhaimerin. Te rrushi i kuq u zbulua një antioksidant premtues, resveratroli, por edhe ai nuk dha më shumë shpresa se vitaminat E, C, xhingo bilboa, vitaminat B dhe koenzima Q10 të cilat kishin qenë premtuese më parë dhe dështuan. Studimet thonë se është mirë të konsumoni një dietë të pasur me fruta, perime, peshk dhe arra për të mbrojtur trurin, por pasi është dëmtuar,

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.