7. Përgjigjja e saktë është a-ja

Intervista - - TEST -

Ekspertët nuk e dinë nëse ushtrimi i trurit mund të parandalojë alzhaimerin, por kjo mund të ndihmojë në forcimin e fuqisë së tij, në mënyrë që të evitohet humbja e kujtesës. Është më mirë të mësosh gjëra të reja, sesa të biesh në rutinë. Është gjithashtu më mirë ta stërvisësh trurin çdo ditë. Në këtë drejtim, ndihmon edhe fizkultura dhe një jetë shoqërore e pasur.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.