8. Përgjigjja e saktë është b-ja.

Intervista - - TEST -

Ata që jetojnë larg, shpenzojnë më shumë para për të sëmurin. Në SHBA është përllogaritur një shumë afro 10 mijë $ në vit me bileta udhëtimi, telefonata dhe pagesën e kujdestarëve. Megjithatë, ata që jetojnë me të dhe që nuk shpenzojnë kaq shumë para, shpenzojnë më shumë kohë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.