Udhë e mbarë

Intervista - - POSTA -

Kush besimin tim e humbi Më vjen keq aq sa nuk thuhet Botës jo, nuk i vjen fundi Disa bëjnë atë që duhet! Disa bëjnë atë që duhet Zgjohen-flenë me djersë të ballit. Dhe besimi sikur shuhet Në këtë botë me sytë e djallit! Në këtë botë me sytë e djallit

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.