U puthëm…

Intervista - - POSTA -

U puthëm sonte përsëri... Aty, ku mallin dhe zjarrin, s’i shuajnë dot as lotët, Aty, ku dashuria jep besën dashuri, U puthëm... Aty... ku puthet qielli me tokën! Eljona Bramo o zambak përmbi lëndinë Të të puthë Nëna në ballë babai të të puthë synë U mbush varri me kurora arkivoli plot dafina, të përcollën me të qara me vaj e psherëtima. O ti vesa që veson barin, Bjer e bjer për çdo natë, ta bësh më të butë barin që t’i duket si krevat... Hapu varr mos e mbaj brenda të dalë të gëzojë jetën, e kërkon Nëna dhe Babi se mbetën si qyqe vetëm.. Çaje varrin ti moj këngë fluturo si asnjëherë Ngrije djalin tim në këmbë që ta shohim edhe një herë…

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.