Dhimbje

Intervista - - POSTA -

M’i prenë krahët dhe s’më lanë të fluturoja. Më mbyllën në kafaz e s’më dhanë lirinë që doja... Ma hëngrën shpirtin dalëngadalë, prej familjes më larguan Më përbaltën aq sa deshën, pastaj rrugën më treguan. M’u mbushën sytë me lot e zemra plot ngashërim Qau zemra lot e sytë gjak plot hidhërim. Mu dhimbs jeta, por më nuk durova.. E ndala jetën dhe lart në qiell fluturova... Aurora

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.