Jetoj për të çuar në fund amanetin e motrës

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Do të kishte një rrëmujë totale në gjithë financat e tërë botës. Po thuaj shqyyr që nuk kemi lekë sa për ti çuar gjer në bankë haha.

Lori.

- Më duket diçka surreale, ligjet e shtetit sponsorizojnë sistemin bankar. Nuk besoj se do të falimentonte, por nëse do të ndodhtë diçka e tillë, do të tronditej gjithë shtetit aty ku do të ndodhte them unë.

- Banka falimenton kur ja leverdis vetë asaj, duke mbajtur edhe lekët e popullit, firmave dhe bizneseve. Por dhe nëse ndodh, e mbron shteti, ohuu janë politika të gjitha. Asgjë nuk do të ndodhte them unë, populli do ta hante përsëri, ne domethënë.

Ana.

- Më ka ndodhur të kem flirtuar, por ka qenë momentale, thjesht për të parë sa i

- Histori prekëse. Buzëqeshi jetës me kujtimet e bukura të motrës tënde, mbaje shpirtin e saj gjallë. Kurrë mos mendo të largohesh nga kjo botë. Ajo jeton te ti dhe vajzën e saj jo vetëm që s’e le pa nënë e pa baba, por i bëhet krah një vël- la. Jeto e nderuar që amaneti të jetë i plotë e shpirti i saj të jetë përherë në paqe. Respekte.

- O Zot, sa e dhimbshme, Zoti të bekoftë veç me të mira në jetë dhe fëmijëve ua ndriçoftë jetën në çdo hap. Të përqafoj, e dashur.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.