Ambient me mobilje

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Para dy netësh kam parë në ëndërr sikur isha në një ambient të cilin mendoj se e njoh dhe se kam qenë më parë aty. Ky ambient ishte i mbushur me mobilje të bukura moderne. Aty sikur takova një të huaj dhe u përshëndeta me të, edhe pse më pas e injorova. Çfarë kuptimi ka, ju lutem?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.