Qytetari dixhital denoncon

Intervista - - AKTUALITET -

I nderuar zoti Berisha, dua të denoncoj atë tipin që ju ka dërguar atë foton e arave të hashashit. Unë jam një fotograf FRESH-ist. Atë foto e kam bërë unë dhe nëse ajo publikohet pa të drejtën e autorit, përbën shkelje ligji. E kam fjalën për këtë foto që do t’jua dërgoj tani e të cilën ju e keni postuar dhe keni shkruar sipër: “Në Kanabistan, në arat e Saje qorrit! Sb”… Të paktën fshijeni e postojeni përsëri duke vendosur të drejtat e copyright-it. Në këtë mënyrë unë bëj emër dhe nëse vjen dita që PS- ja ikën nga pushteti e unë ngelem Përgatiti: Speci Djegës pa punë, e kam të siguruar punën si fotograf dasmash.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.