Era Istrefi para operacioneve plastike

Intervista - - FACEBOOK VIP -

Fama e saj i ka kapërcyer kufijtë shqiptarë me këngën “Bonbon” që aktualisht shënon mbi 100 milionë klikime. Era Istrefi është ylli që po njeh tani vetëm ngjitje, por këngëtares i janë dashur disa “ndryshime” të vogla përpara se të ishte Era që njohim sot.

Fotoja që shihni na tregon qartë se ajo është një vajzë e “miqësuar” tashmë me ndërhyrjet kirurgjikale dhe transformimi është më se i dukshëm. Megjithatë, Era nuk është e vetmja në familje që i është nënshtruar “bisturisë”. Kujtojmë që Nora apo motra e tyre e mesme, Nita, janë po ashtu të familjarizuara me operacionet plastike, gjë që ka patur ndikimin e vet në suksesin e secilës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.