Viola Spiro dhe takimi interesant në Mikonos

Intervista - - FACEBOOK VIP -

Nëse e kishit vrarë mendjen se ku po i bën pushimet Viola Spiro, ju themi që destinacioni këtë verë është ishulli Mikonos, në Greqi. Moderatorja ndodhet atje me të dashurin, duke kaluar ditë të freskëta në të nxehtin e kësaj vere. Por ajo që ia ka bërë akoma më interesante këto pushime, ka qenë një ras- tësi e bukur. Viola është ndeshur me në personazh VIP, nga shoubizzi i huaj.

Nikole Shercinger ka qenë këngëtarja me të cilën Viola ka patur mundësinë të bëjë edhe një foto ku shfaqen të dyja, njëra më e bukur se tjetra. Kështu, veç pushimeve, Viola tani do të ketë edhe një detaj tjetër interesant për t’u mbajtur mend nga kjo verë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.