Gold Ag: Shyqyr që këngëtarët s’e kanë fuqinë sa inatin

Intervista - - MUZIKE -

(Vijon nga faqja 3) këngë? - As vetë nuk e di. - Ke ndonjëherë dyshime se ajo që po bën nuk është gjëja e duhur?

- Kërkoj falje te Zoti për çdo gabim.

- Çfarë do të ishte Goldi pa repin? - Ndonjë shkrimtar. - Arrin t’i ndash se cili ka qenë momenti më i vështirë dhe cili ai më i bukur në plot 16 vite në muzikë?

- E vështirë ka qenë në fillim, gjatë hapave të parë dhe akoma më e vështirë është për ta ruajtur mun- publikut.

- Ke aplikuar për të marrë pasaportën shqiptare duke qenë se e kishe me shumë dëshirë?

- Afër jam. Po du me e pas edhe atë, vetëm për hatër të shqiponjës.

- Gjëja e parë që do të bësh sapo të përfitosh nënshtetësinë shqiptare? - Do ta puthja në flamur. - Çfarë duhet për një jetë me dashuri? - Respekti dhe sinqeriteti. - Ç’gjë të re ke zbuluar së fundi te vetja? - Se jam urtuar pak si shumë. - Ku i ke përjetuar emocionet me të bukura? - Në Qaben e bekuar. - Sa e tërheq vëmendjen e gjinisë tjetër? - Nuk pretendoj andej. - Nëse do mund të lexoje mendjen e femrave, çfarë do të kishe interes të mësoje rreth tyre? - S’e kam menduar ndonjëherë. - Ka një sfidë me veten të cilën nuk e ke fituar ende?

- S’e kam fillu akoma ndonjë sfidë që nuk ia kam dalë.

- Gënjeshtra që të nxjerr gjithmonë nga situata?

- Do të isha gënjeshtar vetëm atëherë kur nuk do ta dija realitetin e saktë të asaj që i jam përgjigjur.

din e bërë deri më sot që u arrit suksesi, ndërsa e mira është dashuria e

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.