Ylberi dhe dashuria

Intervista - - SPORT -

- Kur jeni fejuar? - Filluat pyetjet me spec?! (Qesh) Këtë vit.

- Jetoni bashkë apo të ndarë?

- Jo, jo, unë jam në Shqipëri dhe e fejuara është në Kosovë. - E keni të vështirë? - Dashuria ka sakrifica, por shihemi shpesh, pasi kur kam kohë, shkoj e vizitoj ose ndodh e kundërta. - Sa vite keni “dashni”? - Dashni kemi disa kohë të mira...

- Mos të bërtet ajo që nuk e mban mend sa saktësisht? - (Qesh) Jo, jo, pa merak. - Një mesazh nga ky shkrim për të?

- T’dua zemër!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.