Pramadi i kërkon të falur Kumudit

Intervista - - TELENOVELA -

Kalika mëson se Navini është Sarasvatiçandra dhe niset me vrap t’i tregojë Pramadit. Sarasi shikon sarin që asaj i ka rënë nga duart dhe vrapon të shohë se kush i ka përgjuar. Sarasi shikon se Kalika ka vrapuar t’i tregojë Pramadit për sekretin e tyre, por ai fik dritat dhe bën të mundur që Pramadi të mos e marrë vesh të vërtetën. Kur dritat vijnë, Kalika vë re se Pramadi nuk është aty dhe se ai që i ka dëgjuar fjalët e saj është pikërisht Sarasi...

Kalika pranon të martohet

tëpinë e tyre. Dani niset të ikë dhe nuk e shikon Sarasin ndërsa vjen bashkë me vajzat. Sarasi lë në shtëpi Kumudin e Kusumin. Këto të dyja, pa u futur ende brenda, dëgjojnë të atin të flasë për vështirësitë ekonomike që do t’i nxjerrin nga shtëpia. Ato shokohen, por më tepër shokohen kur gjenden përballë Pramadit, i cili ulet në gjunjë për t’i kërkuar të falur Kumudit. Ai i thotë se nuk e dinte që Kalika nuk donte atë vetë, por paratë e tij, ndërkohë që ai i mbylli derën pikërisht Kumudit, që në të vërtetë donte vetëm atë.

Pramadi i premton Kumudit se do të ndryshojë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.