Kush do të votojë për ne...

Intervista - - POSTA -

Kush do të votojë për ne Ju neve e ne ju Hajde pra e të punojmë E drejtësinë ne ta votojmë... Dalin flasin e përgënjeshtrojnë Njëri-tjetrin e përgojojnë Njani-tjetrin s’e lanë të punojë Sillen e mbështillen Anembanë e për popull Bëjnë sikur çajnë Njani-tjetrin ata e ftojnë Ejani pra e të bëjmë dialog Njani thotë: “Shumë unë Kam punue Nga fillimi e kam fillue” Kurse tjetri i thotë: “Mor zotni Ke lidhje me krimin ti” Kurse tjetri: “Ti s’e don Reformën në drejtësi Se je i inkriminue edhe ti”. Hajde pra të vendosim Ni tani T’i thona stop korrupsionit Të reformojmë sistemin gjyqësor Ku te tanë të jena të barabartë Kush duart me gjak S’i ka la E kush krime nuk ka ba E kush duart në xhepa S’na i ka shti E përse të kesh frikë nga kjo drejtësi? Kush në qafë të drejtën e mori E kush lirinë ia gllabëroi Kush lirinë e fitoi Kush lirinë s’e s’bën e pagoi Për drejtësinë jetën flijuan E drejtësinë kurrë s’e gëzuan E pra njani i bie thumbit E tjetri i bie patkoit Se drejtësia popullin e dënoi Jena popull besimtar U besojmë fëmijëve tanë shqiptarë Bijë dhe bija E burra me men të dalun nga ky vend Profesione nga e gjithë jeta

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.