Sëmundja e keqe

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Kam parë në ëndërr motrën time sikur kishte sëmundje të keqe dhe sikur vdiq papritur. Pastaj, dikush e theri më thikë. Jam zgjuar e tmerruar. Ju lutem, më thoni, çfarë parashikon?

- Një ëndërr e tillë tregon që ju ose motra juaj po përpiqeni të dilni nga një situatë e vështirë, nga një brengë apo shqetësim që keni kaluar kohët e fundit. Thika tregon që do të keni një grindje ose gjendje të trazuar shpirtërore, por çdo gjë është kalimtare, sepse ëndrrat parashikojnë gjithmonë gjëra që nuk zgjasin shumë në kohë. Sido që të jetë, është momenti që ju dhe motra juaj të qëndroni më të bashkuara se kurrë. Kështu, edhe shqetësimet që keni, do

- Puthjet në ëndërr kanë shumë kuptime. Nëse ju puth një i panjohur, është një paralajmërim që të bëni kujdes nga miqtë fallco. Nëse

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.