Një djalë i panjohur

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Kam parë në ëndërr sikur u fejova me një djalë të cilin nuk e njihja. Ai kishte ardhur me familjen e tij nga jashtë shtetit për t’u prezantuar me familjen time. Problemi ishte që herë më pëlqente djali, herë jo. Kur ishim vetëm, unë mora guximin e para dhe e putha në buzë, por nuk më pëlqeu puthja e tij. Pres një shpjegim.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.