Për miushen e dëshpëruar

Intervista - - POSTA -

Me lejen e stafit të gazetës Intervista dua t’i them Samantës që mos më shkruajë poezi me shkronjën e parë të psd Xh ose shkronjèn e parë të emrit tim D. Ok? Nuk kam nevojë për poezitë e tua të dhimbshme sepse flm zotit jam e lumtur me të dashurin tim, shkojmë mrekullisht me njëri tjetrin, kështu që ato poezi tè dhimbshme mbaji për vete dhe ngushëllohu me to nga ndarja me te dashurin tënd qe të dha duart dhe të tha bye bye. Hahaha flm stf i “Intervistës”, jeni fantastikë dhe të mrekullueshëm si gjithmone. Kjo sms është për miushen e dëshpëruar e të ndarë nga miu hahaha.

Nga Xh vs D.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.