Kam humbur lidhjet

Intervista - - POSTA -

Pershendetje! Jam A nga VL. Kerkoj te dashuren qe kam humbur lidhjet. E kam fjalën për zonjën 32 vj nga V. i Fierit nene e dy femijeve qe jeton e banon ne GR. Dikur para 2 vj ka pasur nje nr GR me 2008 ne fund. Ju lutem kush e njeh dhe ti jap kete nr tel shqiptar 0685072581. Ju faleminderit ! A g j i t h aato që pata, ti m’i more, sikur veç një herë të flisja s’doja tjetër prej kesaj bote, sikur veç një herë të më kuptoje, sa me mungon buza jote që spo mundem ta puth sonte.. S. per T..

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.