Edhe njëqind Mario!

Intervista - - POSTA -

Stafi i gazetës “Intervista” uron parukierin dhe grimierin Mario Roci, me rastin e ditëlindjes. Edhe njëqind Mario dhe suksese në punën tënde. Detajet për ditëlindjen tënde në Milano, presim të na i rrëfesh në intervistën që do të bëjmë së bashku, për numrin e ardhshëm të gazetës “Intervista”. Edhe një herë, shumë urime për ty!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.