Faleminderit

Intervista - - POSTA -

Dua t’ju falënderoj nga zemra te gjithe ju djem, vajza, burra e gra, lexues te “Intervistes” per komunikimin tuaj te mrekullueshem me 0684369391 ne teresi dhe vecanerisht ata qe sapo kane filluar te ngjisin shkallet e sigurta te nje te ardhme te siguruar! Guxoni miq te dashur pa dallime gjinore, moshe dhe orientimi seksual! Rëndesi ka te jeni humane, mirëkuptues ne komunikimin që eshte jetik ne boten tone.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.