Nata e fundit

Intervista - - POSTA -

Ishte nata jonë e fundit kur më the që më s’të dua, prita se po të rridhnin lotët në faqet e tua dhe s’të erdhi keq pér mua.. Ishte nate dhe shi binte shumë ngadalë, dy fjalë i fole, me dy fjalë ma vrave zemrën dhe shpejt ike, u largove të

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.