Bikini,sipasLindës,aposipasIvës?

Intervista - - FACEBOOK I VIPAVE -

Edhe në bikini ajo ka shqiponjën. Fotoja dhe video ku, personazhi shumë i përfolur Linda Morina, shihet e veshur me bikini kuq e zi, po bën xhiron e portaleve shqiptare dhe komenteve të shumta. Por nga ana tjetër një tjetër vajzë super seksi dhe shumë e komentuar si Iva Aliko ka postuar një foto super të nxehtë me bikini kete jave. Pyetja është “like” për bikini sipas Lindës, apo sipas Ivës?.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.