Argjendi,djaloshiqësynonvetem tregunehuajnëmode

Intervista - - FACEBOOK I VIPAVE -

Quhet Argjend Amiti, dhe eshte një nga djemtë më simpatikë shqiptarë të botës së modës. Argjendi jeton në Zvicër ,por është me origjinë nga Tetova. Ai, edhe pse ka shume kerkesa nga agjensite shqiptare te modës ende nuk shfaqet ne tregun shqiptar. I pyetur nga gazeta jonë se pse ai nuk është në këto evente shqiptare, ai pergjigjet se nuk i sheh shumë serioze keto agjensi. Djaloshi simpatik ka synim kur i referohet botës së modës vetëm tregun e huaj e jo atë shqiptar. Mbase nje dite do me shihni ne tregun shqiptar, thote ai, por kur spektaklet dhe organizimet shqiptare të jenë më serioze. Argjendi nuk flet për femrat, por është një prej djemve që falë simpatisë dhe fizikut të tij lakmohet shume nga kjo gjini.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.