ErtilaKoka:”Mëtë mirësesadetinukka”

Intervista - - MUZIKE -

- Vapa ndikon në koncerte, më shumë gjatë performancës, por gjithsesi verën e dua shumë edhe pse vapa ndonjëherë arrin kulmin.

- Kënga jote më e suksesshme, cila mendon se është?

-Të gjitha këngët janë pëlqyer nga publiku edhe i këndojnë me mua nëpër koncerte por me klikime është më shumë kënga ‘Beb’. kur shikoj që garderoba ndonjë ditë, do plasë nga veshjet.

- Kush të shoqëron zakonisht për shopping? Ka ndodhur që ai që të ka shoqëruar është lodhur aq shumë duke te pritur sa ka ikur dhe të ka lënë aty?

- Partneri im, më shoqëron gjithmonë për shoping dhe realisht më ndihmon të zgjedh veshje sa më të bukura dhe asnjëherë nuk merzitet. Më pret deri në fund pasi të kem provuar çdo veshje.

- Koha më e gjatë që ke bërë shopping dhe ku?

më pëlqen shumë t’i kombinoj ngjyrat dhe ndodh që një veshje e këtij sezoni të më përshtatet shumë bukur edhe me një veshje të sezonit të kaluar. Kështu që nuk i vë i re shumë këto gjera, mjafton që unë të ndihem mirë dhe të dukem bukur.

- Je e fiksuar të ndjekësh trendet e fundit apo mjafton të ndihesh komode dhe le të jetë edhe veshje e sezonit të kaluar? - Gjatë udhëtimit lexon apo dëgjon muzikë?

- Gjatë udhëtimit, dëgjoj muzikë më shumë por në ato udhëtimet më të largëta, shikoj ndonjë film.

- Situata më e veçantë që ka ndodhur në aeroport ku dhe ti ke qenë prezente?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.