4.Sigurishtqëmë pëlqejnëfrutatedetit

Intervista - - SEKS -

Të gjitha lidhjet serioze janë të bazuara tek sinqeriteti, por ndodh ndonjëherë, që një gënjeshtër e vogël është më e mirë për lidhjen sesa e vërteta. Në daç besojeni, në daç jo, një gënjeshtër e vogël, por me qëllime të mira, mund ta forcojë lidhjen. Ja 10 shembuj gënjeshtrash të mira për një lidhje në çift. pantallona, të cilën ju e kishit vënë re, ndërsa ai, jo. Meqë është e pamundur ta pastroni aty për aty, preferoni të mos ia zini fare në gojë. Bravo, është zgjedhja e duhur. Ai ju ka ftuar për darkë në shtëpinë e tij dhe ju ka përgatitur me duart e tij një darkë romantike. Atëherë, si mund ta zhgënjeni duke i thënë se nuk ju pëlqejnë? Pastaj kjo nuk është vërtet një gënjeshtër, sepse mund të mos i pëlqeni, por të paktën nuk i urreni. Diferenca është e vockël, por ekziston!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.