6.Këtëfilm?Jo,s’ekam parëkurrë

Intervista - - SEKS -

Pasi keni parë të sfilojnë gjithë filmat në Netflix për orë të tëra, dikush duhet të sakrifikojë për të thënë “Ah, këtë film nuk e kam parë. E shohim?”. Përndryshe kjo situatë mund të vazhdojë gjatë dhe në fund, do të mbeteni pa parë asnjë film.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.