5.Shtirenisikurjeni endenëgjumë

Intervista - - SEKS -

Është provuar se disa minuta gjumë më shumë mund të bëjnë mrekulli në organizmin tonë. Atëherë, kur ai zgjohet nga gjumi dhe ju pyet: “Je zgjuar?”, është e kotë t’i përgjigjeni. Të paktën, jo menjëherë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.