Të iki dua pa maraze

Intervista - - POEZI -

Të iki dua, pa maraze, mos t’i kem borxhe njerëzisë, as diellit, as tokës! Dhe pikën e fundit të dashurisë, t’ia lë amanet botës... Të iki dua, pa maraze, Gjirin e ngrohtë t’ia lë fëmijës mburojë, Puthjen e ëmbël në ballë, T’u lë ledhat flokëve kurorë Çdo mëkat t’u marr... çdo hall! ELJONA BRAMO

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.