Dhe një ...

Intervista - - POEZI -

Mbledhur fjalët lëmsh në fyt Zemra hedhur larg , atje. Atje larg ku s ‘shohin sytë Dhe një ditë që ti nuk je ! Ditët vijnë e netët ikin Koha digjetsinjëletër Sikur ditët pak të pritnin Nuk do sillnin një ditë tjetër ! E njëjtë mbet’ kjo jetë dhe pa ty Me fjalì, me premtime ..., edhe Sa fjalë që mi the ti me sy Me buzë, sa të tjera më the ...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.