Nesër

Intervista - - POEZI -

Do ngarkoj malet të tëra do lundroj mbi lotin tim do fryjë nesër siç fryn era për nga lind dielli në agim! Për nga lind dielli dhe hëna do kthehem nesër me nxitim atje tek gjurmët e lëna ku më pret vendthi im! Nga lind dielli dhe lind hëna

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.