Burri rri në Facebok gjithë kohën...

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Jam L. 43 vjeç nga Tirana, e martuar prej 11 vjetësh me dashuri. Me burrin, në përgjithësi, kam shkuar mirë, nuk kemi patur sherre e kontradikta. Veçse, kohët e fundit, ka plasur sherri. Që kur ka hapur një llogari në Facebook, ai rri gjithë ditën me celular në dorë duke çatuar, natyrisht me vajza e gra të tjera edhe pse mua më thotë se flet me shokë. Kjo për mua është shumë bezdisëse e më ngre nervat, aq më shumë që ai rri edhe natën duke komunikuar. Më jepni një mendim sepse nuk di sesi t’ja bëj? Ju falenderoj! L nga TR

Sokrat Turtulli: - Hap dhe ti fcb dhe zer cepin tjeter te krevatit J

Hysen Kobellari: Shpalli lufte te hapur. Rri edhe ti gjithe diten ne Facebok... Klan Albania: Prija koqet! Artan Tola: Kurioziteti i çoi njerëzit ne Hënë. Qendroi afer se do i kaloje. Them se po të shfrytezosh komunikimin, mund ta rik- thesh pranë vetes

Rosie Petals: Kjo eshte semundje qe ka zene pjesen dermuse te burrave. Mos u merzit, bej durim, jam e sigurt qe do ti kalojë...

Endrit Cerra: Mendimi tim eshtë që kur ai të futet në fb, ti merr sëpaten edhe bjeri mbrapa kokes. Keshtu ai nuk do merret më me Facebookun... Petrit Ramazani: Gjej dhe ti nonji e fol ... TO MI: Bej dhe ti te njejten gje. Ktheja ne te njejten monedhe, dhe ai do ta kuptojë ç’po bën... Landi Meta: Hap dhe ti nje Facebook Zydi Tahiri: Hidhi vaj te valuar ne vesh kur te jete duke shkruar ne Facebook! Ha ha ha!

Fation Mete: Hap edhe ti një adresë tjetër e bëji ftesë. Thuaji që më pelqen, provokoje!

Doni Tepelenë: Po prite mendimin tonë,vaj hallit...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.