Edhe 100 vjeç Noel!

Intervista - - POSTA -

Ky djalë i bukur i cili quhet Noel Vata me 4 gusht kishte një vjetorin e lindjes. E uron nana Maria, mami Anila, babi Bledi, motra Sara që e do shumë, xhaxhi Fredi, teta Mira, Emiliano, xhaxhi Aureli dhe teta Sonila. Në këtë urim bashkohen të gjthë të afërmit nga babi dhe mami i Noelit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.