Mesazhe dhe përshëndetje

Intervista - - POSTA -

Prshëndes Mandin, Gimin e Euro Starit gjithashtu Kadri Vokopolën, Enon Xajen e radios Nacional e i falenderoj nga zemra që jam pjesë e shoqërisë së tyre dhe që komunikoj me ta në nr e tyre personal. Janë prezantues të mrekullueshëm dhe fantastik. I uroj nga zemra të kalojnë pushime të mbara me familjet e tyre. Dora Vl.

Prshëndetje të gjithë lexuesit e rregullt të gazetës Intervista në vecanti stafin e saj të cilët janë të mrekullueshëm dhe fantasik. I kam shumë xhan dhe i përqafoj përzemërsisht. Dora Vl. Prshëndes Mandin që e kam shum xhan. Nga Noara.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.