Kuemoridiamantin LeonoraJakupi?

Intervista - - FACEBOOK I VIPAVE -

Ajo do të rikthehet më në fund pas një pritje të gjatë sidomos nga adhuruesit e saj të panumërt. E kemi fjalën për artisten e bukur Leonora Jakupi, e cila në këtë fundjavë do të vijë me klipin e saj dhe këngën e re me titull “Diamant”. Por ne mësojmë se pikërisht këtë diamante ajo e ka marrë në studion e djaloshit hitbëriës në Tiranë, Alfred Sula. Leonora përveç se ka menduar mirë për këtë rikthim në përzgjedhjen e këngës, ka ndryshuar edhe pamjen e jashtme duke ardhur si një superdivë. Kujtojmë se dalja e saj e fundit me një këngë të re ishte dueti me reperin Gold Ag.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.