FloripaElvanën nëKosovë

Intervista - - FACEBOOK I VIPAVE -

Ka javë që producenti Flori Mumajesi ndodhet me ekipin e tij shumë I angazhuar në Kosovë me super koncertet. Koncertet e tij hapen me grupin e tij të djemve që dine të bëjnë shumë atmosferë si Klajdi Haruni, apo reperi 2 Po 2, që kanë fansa dhe publik të zjarrtë e në fund del Flori që ngre sallën peshë, porn ë fund ndjehet se mungon dikush. Mungon ajo, atraktivja Elvana Gjata. Sipas fjalëve ajo ka refuzuar pjesëmarrjen në këto koncerte verore…

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.