DuaLipashijonedhejetën enatësnëPrishtinë

Intervista - - FACEBOOK I VIPAVE -

Dua Lipa u kthye në Prishtinë pas katër viteve mungesë. Rikthimi i saj në vendin e origjinës ishte shume emocional. Filloi me koncert

Bemires në Gërmi të Prishtinës, për të vazhduar më pas në sheshin e Tiranës. Por këngëtarja me origjinë shqiptare ka mundur të gjejë pak kohë për të frekuentuar edhe jetën e natës në Prishtinë me kushërirat dhe shoqet e saj.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.