FjollaMorina:festëluksoze përnjëvjetorinevajzës

Intervista - - FACEBOOK I VIPAVE -

Alayah, vajza e këngëtares seksi Fjolla Morina është rritur tashmë e ka festuar njëv- jetorin. Nëna e saj, Fjolla po mendonte prej kohësh të organizonte një mbrëmje me shumë të ftuar për këtë ditë të veçantë. Për muzikën në këtë mbrëmje është kujdesur e madhja Rovena Stefa. Edhe 100 vjeçe dhe nga redaksiajonë për bukuroshen e vogël Alayah.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.