Elita5rikthehetnëLezhë

Intervista - - FACEBOOK I VIPAVE -

Kanë qenë vitin e kaluar atje dhe do të jenë edhe këtë verë, e kontretisht më datën 14 gusht në mbrëmje në ambientin e bukur të Camping & Pishina Riviera. Po flasim për grupin më të dashur shqiptar Elita 5, ku të ftuar nga pronari i këtij ambienti fantastik Arben Fusha, në kilometrin e parë kur shkon për në Shëngjin do të mund të dëgjoni hitet e këtij grupi fantastik, si dhe ti shihni “live” ata për të qenë një nga mbrëmjet më madhështore ashtu si vitin e kaluar në po të njëjtin vend.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.