Aliji: Ja pse zgjodha Gjermaninë

Intervista - - SPORT -

-

- E rëndësishmë është që ne e kaluam pragun e parë dhe tashmë mund të luftojmë për të arritur të dytin.

- Me kundërshtarë si Spanja dhe Italia?

- Përballuam dy finalistët e “Euro 2016”, mos harroni.

- Besoni te kualifikimi?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.