7 ndryshime mes seksit real dhe pornografisë

Intervista - - SEKS -

Është e qartë se pornografia nuk pasqyron realitetin, por ajo mund të ndikojë negativisht në gjërat që na pëlqejnë në shtrat, apo ato që presim nga partneri/ ja kur gjërat bëhen të nxehta... Aktorja e filmave X, Nina Hartli, ka thënë në një intervistë se: “Pornografia është një performancë e paguar e aktorëve. Është pra një lojë aktoriale dhe nuk mund të jetë një pikë reference në jetën reale”. Pornografia mund të jetë e mirë për të nxehur gjërat mes jush dhe parnerit, por ajo të shtyn edhe t’i bësh vetes pyetje: A po bëjmë seks siç duhet? Kështu pra shihni ndryshimet mes pornos dhe jetës reale. në perfeksion. Mendoni se burrat dhe gratë në jetën reale janë kështu gjithë kohën? Sigurisht që jo!

4. Joshje nga dy veta njëherësh

Në filmat porno shpesh shohim dy burra që joshin e përkëdhelin një vajzë, ose e anasjellta. Në realitet kjo gjë nuk ndodh kurrë.

5. Lojëra paraprake të zgjatura

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.