Ai e ka të vogël

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

Zoti Dr Evin Dani kam një shqetësim me burrin. Kur kryëjmë marëdhënie nuk ndjej aspak kënaqësi pasi e ka penisin e vogël. Unë kam një të dashur dhe me të ndjej kënaqësi shumë. Ai thotë se me do dhe do të martohemi. Unë jam 53 vjeçe ndërsa i dashuri 55. Me respekt Bajamja.

Zgjidhja është në dorën tuaj Për të mësuar më tepër për madhësinë e penisit shiko emisionin zonë e lirë me temë “Evin Dani - Penisi i vogël si i bëhet”.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.