Më është çarë lafsha

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Përshëndetje gjatë aktit seksual që kam bërë para disa ditësh me të dashuren time më është çarë lafsha e penisit tek maja. Kam dhimbje jo shumë të forta. Çfarë të bej në këtë situatë se jam në merak.

Çarja e lafshës apo e Frenulum është dukuri e shpeshtë në pacientët e mi dhe tregon se keni nevojë të bëheni synet. Nuk keni pse shqetësoheni kaq shumë. Me bërjen e synetllikut nuk do kesh më probleme.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.