Pse LSI-ja është SEKT MONETAR?

•Të gjithë u gëzuan kur dëgjuan se Meta do shkojë në burg!

Intervista - - FAQE 1 -

Eduard Ndocaj, Kryetari i Frontit Demokristian Shqiptar dhe zv.kryetar i P DK

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.