SEKS: Gjërat që duhet të evitoni natën e parë

Intervista - - FAQE 1 -

Marrëdhënia e parë duhet përgatitur mirë, pavarësisht nëse bëhet fjalë për një lidhje kalimtare, ose serioze. Kështu duhen zbatuar disa rregulla të caktuara, por pa e dëmtuar spontaneitetin. Ja 10 gjërat që duhet të evitoni për të shijuar plotësisht natën e parë.

Evitoni mbathjet me miushin Mikin, sutjenat me luleshtrydhe që keni që prej shkollës së mesme dhe kompletet e vjetëruara, ose që nuk janë fare komplete. keni mendjen dhe zemrën gjetkë, ose jeni bllokuar në të kaluarën. shijshme se një biftek, një tiramisu dhe një shishe me verë për t’u relaksuar para një takimi të ardhshëm. Megjithatë, evitoni vaktet e rënda ose të vështira për t’u Thelbësore është që të respektoni dëshirën dhe limitet tuaja pa iu nënshtruar praktikave që nuk ju pëlqejnë. Mos i impononi asgjë vetes dhe as mos lini Për këtë arësye ju vendosni të simuloni, me shpresë se orgazma do t’ju garantojë një natë të dytë të nxehtë. Gabim. Të shtiresh që në herën e parë është të fillosh me këmbën e gabuar. Pastaj, ndodh shumë rrallë të përputhesh shumë mirë seksualisht me dikë që nuk e njeh. E kotë ta fusni veten në presion, orgazma nuk është një qëllim në vetvete dhe nuk do t’ju sigurojë një jetë në çift idilike.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.