EvërtetambishtatëzaninëeElvanës

Intervista - - JAVA E VIPAVE -

Një lajm ka qarkullon këto ditë në portale për sa i përket këngëtares Elvana Gjata. Burimi i këtij lajmi është faqja Vipat e Bllokut, e cila pretendon se Elvana është shtatzanë, dhe se babai i fëmijës nuk është kantautori Flori Mumajesi.E gjitha kjo duket të jetë thashethem pasi menaxheri i saj, Andi Grami, nuk e konfirmon këtë lajm. Ai madje, është shprehur: “Ky është ’’ budallalliku i radhës. Asgjë nuk është e vërtetë”. Ndërkohë Elvana dhe Flori nuk kanë bërë ndonjë deklarim zyrtar përsa i përket lidhjes së tyre.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.