Sapërtëthënë

Intervista - - POEZI -

Harro kush të harroi Dhe duaj kë të duash Jeta është një lojë Zgjidh me kë do luash ! Krijo ekipin tënd Ose lër të t' zgjedhin Por të kesh ndërmënd "Sa hapin e hedhin "... Nëse do gjithmonë Me ngulm që të fitosh Për të qënë kampionë Duhet të luftosh... Nëse do qetësi Të shohësh punën tënde Nuk do strategji Madje as shumë mëndje ... Zër një vend në turmë Në lojën që vazhdonë Mos bëj fare zhurmë Askush nuk të shikone ! Mua mos më pyet Për rrugën më të mirë Njeriu është njeri Dëshira është dëshirë BLEDI YLLI. !

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.